A mai modern, felgyorsult, stressz helyzetekkel teli világunkban egyre kevesebb időnk jut saját magunk és családunk egészségének megőrzésére. A rohanó mindennapjainkban elfelejtkezünk egy nagyon fontos, egyszeri és megismételhetetlen kincsünkről, magáról az életünkről.

Túlhajszoltnak, fáradtnak, lelkileg kimerültnek és olykor depressziósnak érezzük magunkat és ez a kimerítő életmód előbb vagy utóbb meghozza az eredményét, különböző betegségek formájában.

Testünk ekkor megálljt parancsol és figyelmeztet, hogy itt az ideje változtatni egészségtelen életvitelünkön!

Feltöltődésre, kikapcsolódásra, energiára van szükségünk, hogy aztán ismét kipihenten, lelkileg kiegyensúlyozottan, tettre készen és magabiztosan induljunk neki a holnapnak. Ezt hívják rekreációnak.

Hogyan is tudjuk ezt elérni?

Nos, egyszerű a válasz. Tedd félre egy kicsit a fárasztó hétköznapok gondolatát és kezdj el cselekedni testi – lelki egészséged újjáépítésén!

Rekreációs sportegyesületünk abban nyújt segítséget, hogy hogyan őrizd meg és tedd jobbá saját és családod egészségi állapotát, hogyan érjél el ez által egy boldogabb és jobb életminőséget.

Hisz mi sem fontosabb annál, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben!

  • Gyere velünk ki a természetbe egy laza kirándulásra, vagy akár egy kihívó teljesítménytúrára. Részt vehetsz NORDIC WALKING túráinkon Magyarország legszebb tájain. Érezd a napsugár simogató sugarait és töltsd meg a bendőd friss levegővel!
  • Ismerkedj meg a tradicionális hatha jóga és a modern mozgásterápiák ötvözésével a GERINCJÓGA irányzattal! A fizikai test egészségének helyreállítása a jóga első lépcsőinek egyike, ezért különös hangsúlyt fektetünk a civilizációs ártalmak kezelésére, a stressztől, a tartásjavításon és az emésztési problémákon keresztül a női szervek egészségének helyreállításáig.
  • Ismerkedj meg a BOWEN-technikával, melynek lényege a szervezet öngyógyító képességének helyreállítása. Más manuális módszerekhez képest a Bowen-technika nem alkalmaz erőszakos manipulációkat. A bowen nem masszázs, és nem is a hagyományos értelemben vett természetgyógyászat. Nem a betegségekre fókuszál, hanem az egész emberre.
  • Óvjuk és védjük környezetünket!!! Ennek szellemében ökológiai, környezettudatos és természetvédő oktatásokat szervezünk nektek.
  • És, hogy a gyerkőcök se maradjanak ki a jóból, játszó és kézműves csoportunk sok-sok kreatív, zenés és mókás elfoglaltsággal várja az érdeklődőket.

Szóval mire vársz még?

Szakképzett csapatunk sok szeretettel vár téged! 

RÓLUNK

A mai modern, felgyorsult, stressz helyzetekkel teli világunkban egyre kevesebb időnk jut saját magunk és családunk egészségének megőrzésére. A rohanó mindennapjainkban elfelejtkezünk egy nagyon fontos, egyszeri és megismételhetetlen kincsünkről, magáról az életünkről. Tedd félre egy kicsit a fárasztó hétköznapok gondolatát és kezdj el cselekedni testi – lelki egészséged újjáépítésén! Katt ide»

NORDIC WALKING

A Nordic Walking, mint edzési módszer, már évtizedekkel ezelőtt elterjedt a profi sífutók körében, hogy a felsőtestük izomzatát és az állóképességüket szezonon kívül is szinten tarthassák, illetve fejleszthessék. Ugyanakkor mindazok számára hasznos lehet, akik az állóképességüket javítani vagy „csak” egy jó kondíciót szeretnének elérni. Gyere velünk!

Katt ide»

Elérhetőségeink

Fittkeszi Rekreációs Sportegyesület Az egészséges és kiegyensúlyozott életmódért

2085 Pilisvörösvár Ívó utca 20.

Adószám:18598164-1-13

fittkeszi@gmail.com

Tel: +36 30 637-5903

Katt ide»

Copyright © Fittkeszi 2018