Mit is jelent?


A Bowen-technika lényege a szervezet öngyógyító képességének helyreállítása. Más manuális módszerekhez képest a Bowen-technika nem alkalmaz erőszakos manipulációkat. A bowen nem masszázs, és nem is a hagyományos értelemben vett természetgyógyászat. Nem a betegségekre fókuszál, hanem az egész emberre.

A betegségek tüneteinek kezelése helyett feszültségállapotokat közömbösítünk a testben. A kezelés a test meghatározott pontjain történő precízen elvégzett izom ín és kötőszöveti fogások sorozatából áll. Ezt el lehet végezni a bőrön vagy könnyű ruházaton keresztül is. A test a fogások által kiválasztott ingereket a szervezeten belüli kapcsolatok útján önmaga gyógyítására használja fel.

Ez a technika javítja a szervezet vér és nyirokkeringését, a tápanyagok felszívódását és a méregtelenítés hatékonyságát. A Bowen-technika a szervezet minden rendszerére pozitív hatással van! A Bowen-technika minden életkorban alkalmazható legyen szó idősekről, újszülöttekről, várandós mamákról vagy profi sportolókról.

Kiválóan alkalmazható akut, de akár hosszú évek óta fennálló krónikus állapotok esetén is.

Kezelésért és további információért keresd munkatársunkat:

AnnamariBowen – Szeretettel Érintve

Csatlakozz hozzánk!

Egyesületi tagság feltételei 2019-es évi tagdíjak Katt ide»

Képgaléria

Természet fotók Katt ide»

Elérhetőségeink

Egyesületi információk Katt ide»
Copyright © Fittkeszi 2018