Gyere velünk ki a természetbe egy laza kirándulásra, vagy akár egy kihívó teljesítménytúrára és érezd a napsugár simogató sugarait. Töltsd meg a bendőd friss levegővel! Irány ki a szabadba!


Ha szeretnél egy csapatba tartozni, ha szeretnéd másokkal is megosztani a túrázás élményét, vagy egyszerűen csak nem akarsz Te magad a túra szervezésével foglalkozni, akkor jó helyen jársz itt nálunk! Magyaroszág legszebb tájait barangolhatod be velünk, csatlakozz hozzánk és mi felejthetetlen élményekkel ajándékozunk meg Téged.

Aktuális kirándulásaink:

Romantikus téli Nordic Walking túra és alaptechnikai tanfolyam Valentin jegyében! 2019. 02.16-án

2019. január 19. Madárgyűrűzési bemutató és Nordic Walking túra a Jági tanösvényen

 

 


 Az elmúlt évek kalandjai

             
     


Jártamban, keltemben…


Avagy mire figyeljünk oda az erdei ösvényeken!


Összetéveszthető gombafélék

RÓLUNK

A mai modern, felgyorsult, stressz helyzetekkel teli világunkban egyre kevesebb időnk jut saját magunk és családunk egészségének megőrzésére. A rohanó mindennapjainkban elfelejtkezünk egy nagyon fontos, egyszeri és megismételhetetlen kincsünkről, magáról az életünkről. Tedd félre egy kicsit a fárasztó hétköznapok gondolatát és kezdj el cselekedni testi – lelki egészséged újjáépítésén! Katt ide»

NORDIC WALKING

A Nordic Walking, mint edzési módszer, már évtizedekkel ezelőtt elterjedt a profi sífutók körében, hogy a felsőtestük izomzatát és az állóképességüket szezonon kívül is szinten tarthassák, illetve fejleszthessék. Ugyanakkor mindazok számára hasznos lehet, akik az állóképességüket javítani vagy „csak” egy jó kondíciót szeretnének elérni. Gyere velünk!

Katt ide»

Elérhetőségeink

Fittkeszi Rekreációs Sportegyesület Az egészséges és kiegyensúlyozott életmódért

2085 Pilisvörösvár Ívó utca 20.

Adószám:18598164-1-13

fittkeszi@gmail.com

Tel: +36 30 637-5903

Katt ide»

Copyright © Fittkeszi 2018