Sziasztok!

A következő pár sorban olvashattok bemutatkozást rólam, a Zumbáról általánosan és arról, hogy számomra mit is jelent valójában a Zumba!

Igazából gyerekkorom óta foglalkoztat a tánc. Már ott kezdődött el, amikor pici baba voltam és apukám bekapcsolta a zenét, én pedig elkezdtem ritmusra mozogni ide-oda, s amikor lekapcsolta abbahagytam. Arra gondolt, hogy ennek a gyermeknek talán van ritmus érzéke.

Mi lett ebből? Megtanított táncolni, amiért örökké hálás leszek neki, mert életem részévé vált a zene és a tánc. Jártam balettozni, jazz balettoztam is, amit nagyon kedveltem. Az iskolában még táncokat is tanultunk be, amit előadtunk.

Mindig is szerettem volna komolyabban foglalkozni a táncolással, viszont másfelé vitt az utam mind addig amíg 2012-ben barátnőm ajánlására elmentem a ZUMBA oktatói képzésre, ami életem egyik legjobb döntése volt, hiszen azóta csatlakoztam különböző táncos közösségekhez és elkezdtem ZUMBA órákat tartani. Először külföldön és most hazatérve folytatom itthon.

A ZUMBÁBAN minden latin-amerikai táncstílus megtalálható, ami a koreográfiákba beépítve egy fergeteges hangulatú, vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató szuper találmány. Többek között ezért SZERETEM. Kikapcsol, szórakoztat, ha fáradt vagy energiával és jó kedvvel tölt fel hiszen egyedülállóan erősíti az önképet, táplálja a nagyfokú “jól érzem magam” érzést.

Kell ennél több?

IGEN, hogy gyertek el ti is az órákra és győződjetek meg személyesen, hogy „ÉP TESTBEN MIÉRT ÉP A LÉLEK’’
Várunk szeretettel

ZumbAndi


Zenés táncos zumba foglalkozások

Copyright © Fittkeszi 2018