S
okat gondolkoztam, hogy mi is kerüljön ide, eddigi életem kis meséjéből.  Talán, hogy milyen végzettségeim vannak, vagy mivel is foglalkoztam ez idáig és miért jutottam arra a döntésre, hogy belekezdek egy saját egyesület létrehozásába?
Nos, azt hiszem, erről egy kisebb regényt lehetne ide írni, de ezt most nem teszem. Inkább arról írok, hogy két gyermekes boldog édesanyaként, miért tartom annyira fontosnak a prevenciót és a rekreációt.
Ugye valószínűleg hallottál már ezekről a kifejezésekről, de valljuk be őszintén, szinte nem sokat tudunk róluk.
Egészségünk megőrzése- a prevenció- és az a pici szabadidőnk hasznos és egyben örömteli eltöltése, a munkavégző képességünk helyreállítása-a rekreáció- egyre fontosabbá kezd válni életünkben.
A mai rohanó, modern világunkban elfelejtjük a legfontosabbat, MAGUNKAT, és az EGÉSZSÉGÜNKET, és édesanyaként ez mégfontosabbá vált nekem. Nagyon fontosnak tartom, hogy ahhoz, hogy egészséges és kiegyensúlyozott felnőtt emberke váljon majd a gyerekeinkből, elengedhetetlen az egészségtudatos nevelés, -vagyis a az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a komolyabb betegségek megelőzése és a lelki és testi feltöltődés.
Most mondhatná azt az Olvasó, hogy: Igen-igen, ez mind szép, de ezt hogyan tudom megvalósítani? Hogyan tudom a mindennapjaim részévé tenni? Hogyan tudom megszervezni úgy azt az értékes szabadidőmet, hogy az örömteli és egyben preventív legyen?

Nos, ebben nyújt segítséget a FITTKESZI REKREÁCIÓS SPORTEGYESÜLET.  Szakképzett csapatunk vár téged, hogy együtt megvalósítsunk egy egészségesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életmódot és a magam részéről várlak téged a NORDIC WALKING gyalogló túrákra és edzésekre.


 

Járomi-Rózsa Andrea 

RÓLUNK

A mai modern, felgyorsult, stressz helyzetekkel teli világunkban egyre kevesebb időnk jut saját magunk és családunk egészségének megőrzésére. A rohanó mindennapjainkban elfelejtkezünk egy nagyon fontos, egyszeri és megismételhetetlen kincsünkről, magáról az életünkről. Tedd félre egy kicsit a fárasztó hétköznapok gondolatát és kezdj el cselekedni testi – lelki egészséged újjáépítésén! Katt ide»

NORDIC WALKING

A Nordic Walking, mint edzési módszer, már évtizedekkel ezelőtt elterjedt a profi sífutók körében, hogy a felsőtestük izomzatát és az állóképességüket szezonon kívül is szinten tarthassák, illetve fejleszthessék. Ugyanakkor mindazok számára hasznos lehet, akik az állóképességüket javítani vagy „csak” egy jó kondíciót szeretnének elérni. Gyere velünk!

Katt ide»

Elérhetőségeink

Fittkeszi Rekreációs Sportegyesület Az egészséges és kiegyensúlyozott életmódért

2085 Pilisvörösvár Ívó utca 20.

Adószám:18598164-1-13

fittkeszi@gmail.com

Tel: +36 30 637-5903

Katt ide»

Copyright © Fittkeszi 2018